Over De PakkettenFabriek

De Pakkettenfabriek is specialist op het gebied van e-fulfiment.
Vanuit ons magazijn in Roelofarendsveen (dichtbij Schiphol) verzorgen wij de opslag, pick & pack en verzending van pakketten voor een grote diversiteit aan webstores en merken. Wij denken graag mee in het vinden van de beste oplossingen voor verschillende type producten. Of het nu gaat om het verzenden van kledingrekken, overhemden, speciale biertjes of ansichtkaarten; wij verzorgen de verbinding tussen de check-out in je webstore en levering van je product bij de klant aan de deur.

Ben jij die ritjes naar het postkantoor ook zat?

“Toen ik geïrriteerd de zoveelste nat geregende kartonnen doos onder de snelbinders van mijn fiets vandaan trok en vervolgens achteraan in de wachtrij bij de servicebalie in de Albert Heijn aan kon sluiten, was ik wel klaar mee. De kartonnen dozen onderaan mijn trap was ik overigens ook wel zat. Ik dacht, dit moet toch anders kunnen…” –  Joeri Borst.

In 2015 richtte hij samen met Aldo Valentijn en Josine Castelein De PakkettenFabriek op, een e-fulfiment oplossing voor startende ondernemers. Een PakkettenFabriek zonder kleine regeltjes of ingewikkelde contracten, zonder geautomatiseerde robotarmen, maar mét de mogelijkheid om producten met aandacht te verpakken en verzenden. Een plek waar ook de startende of kleine ondernemer terecht kan.

Het bleek een schot in de roos te zijn, want sinds de start in 2015 is de PakkettenFabriek in korte tijd uitgegroeid tot specialist op het gebied van opslag, verzending en verpakking van een grote diversiteit aan producten. Inmiddels zijn barcodescanners ook tot het pakket gaan behoren maar biedt de PakkettenFabriek nog steeds oplossingen voor zowel de kleine- als grote ondernemingen.

 

Wij denken vanuit de ondernemer.

In tegenstelling tot andere fulfilment partijen denken wij, door onze ervaring met eigen merken, vanuit de wensen en behoeften van de ondernemer. We zullen je webshop koppelen aan ons Warehouse Management Systeem, samen zoeken we naar de beste verpakkingsmogelijkheden en jouw wensen hierin opvolgen. Wil je bijvoorbeeld graag een handgeschreven kaartje toevoegen, je papier besprenkelen met rozenwater tijdens Valentijnsdag of een speciale cadeauverpakking gebruiken rond de feestdagen in december? Geen probleem.

Daarnaast ben je altijd welkom om je voorraad zelf te komen checken en brengt de koppeling van je webshop aan ons Warehouse Management Systeem verschillende voordelen:

  • je bestellingen komen automatisch in De PakkettenFabriek binnen, waarna ze binnen 24uur gepakt worden.
  • je hebt real-time inzicht in je voorraadstatus.
  • we stellen de klant automatisch op de hoogte van verzendgegevens, maar je kunt zelf ook de status van het pakketje traceren.
  • je kunt handmatig of automatisch je bestellingen voor retailers of B2B klanten invoeren.

Tot slot staat ons Customer Support team voor je klaar bij vragen en onduidelijkheden of kunnen we zelfs het gedeelte voor Customer Support voor je uit handen nemen.

Kortom, we denken klantgericht en proberen ons zo goed mogelijk te verplaatsen in wat jouw onderneming nodig heeft om te kunnen blijven groeien. Dan kun jij je als ondernemer weer gaan focussen op waar je goed in bent!