OVER ONS

De Pakkettenfabriek is specialist op het gebied van e-fulfilment.
Vanuit onze magazijnen in Roelofarendsveen (dat ligt dichtbij Schiphol) verzorgen wij de opslag, pick & pack en verzending van pakketten voor een grote diversiteit aan webstores en merken. Wij denken graag met je mee in het vinden van de beste oplossingen voor verschillende type producten. Of het nu gaat om het verzenden van kledingrekken, kalenders, boeken, kleding, sieraden of ansichtkaarten; wij verzorgen de verbinding tussen de check-out in je webstore en levering van je product bij de consument aan de deur.

Wil je weten voor welke klanten wij onder andere producten opslaan verzenden en wat zij over ons zeggen? Dat lees je allemaal hier!

BEN JIJ DIE RITJES NAAR HET POSTKANTOOR OOK ZO ZAT?

“Toen ik geïrriteerd de zoveelste nat geregende kartonnen doos onder de snelbinders van mijn fiets vandaan trok en vervolgens achteraan in de wachtrij bij de servicebalie in de Albert Heijn aan kon sluiten, was ik wel klaar mee. De kartonnen dozen onderaan mijn trap was ik overigens ook wel zat. Ik dacht, dit moet toch anders kunnen…” –  Joeri Borst.

In 2015 richtte hij samen met Aldo Valentijn en Josine Castelein De PakkettenFabriek op, een e-fulfiment oplossing voor startende ondernemers. Een PakkettenFabriek zonder kleine regeltjes of ingewikkelde contracten, zonder geautomatiseerde robotarmen, maar mét de mogelijkheid om producten met aandacht te verpakken en verzenden. Een plek waar ook de startende of kleine ondernemer terecht kan.

Het bleek een schot in de roos te zijn, want sinds de start in 2015 is de PakkettenFabriek in korte tijd uitgegroeid tot specialist op het gebied van opslag, verzending en verpakking van een grote diversiteit aan producten. Inmiddels zijn barcodescanners ook tot het pakket gaan behoren maar biedt de PakkettenFabriek nog steeds oplossingen voor zowel de kleine- als grote ondernemingen.

WIJ DENKEN VANUIT DE ONDERNEMER.

In tegenstelling tot andere fulfilment partijen denken wij, door onze ervaring met eigen merken, vanuit de wensen en behoeften van de ondernemer.
We zoeken we naar de beste manier van het vervoeren van je producten, kunnen je hulp aanbieden bij het invoeren van barcode stickers en adviseren in je in verpakkingsmogelijkheden.
En als het écht nodig is, doen we ook niet moeilijk over een klein productie – of kwaliteitsadvies bij binnenkomst van jouw producten.

Kortom, we denken klantgericht en proberen ons zo goed mogelijk te verplaatsen in wat jouw onderneming nodig heeft om te kunnen blijven groeien. Dan kun jij je als ondernemer weer gaan focussen op waar je goed in bent!