WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

VEEL VAN ONZE ORDERS WORDEN NU PER FIETSKOERIER BEZORGD.

Bij ons start-up merk Ateljé begonnen wij vol goede moed met zelf onze eerste orders (yay!) in te pakken en op de post te doen vanuit ons kantoor. Per week kwamen er meer orders en met iedere week verstreken raakten wij het overzicht iets meer kwijt. Waar is welk pakje? wanneer is het verstuurd? is het al verstuurd? Hoe houden we onze voorraad zo zorgvuldig mogelijk bij?


De Pakkettenfabriek was voor ons de uitgelezen partner om dit alles bij ons kleine team weg te halen zodat wij weer met volledige focus aan het merk konden werken. Ook zijn wij blij nu via de Pakkettenfabriek veel van onze orders per fietskoerier te versturen, 2 vliegen, 1 klap!

Yara Michels & Jordy Casteleijn | Ateljé


WIJ ZIJN UITERMATE TEVREDEN DAT WE EEN TEAM VORMEN.

“Werken met de PakkenFabriek is een geweldige match. Precies waar wij voor staan; persoonlijke aandacht, kwaliteit en nauwkeurigheid. Wij zijn uitermate tevreden en dankbaar dat we een ‘team’ vormen.”

Lieke & Jetteke van Lexmond | LEXMOND vs LEXMOND


WE WERKEN NU ‘AAN’ ONS BEDRIJF IN PLAATS VAN ‘IN’ ONS BEDRIJF.

“Sinds wij gebruik maken van de service van de Pakkettenfabriek komen we eindelijk toe aan aspecten die heel belangrijk zijn, maar vaak toch blijven liggen als je pakketjes moet inpakken en verzenden.

We werken nu veel meer ‘aan’ ons bedrijf in plaats van ‘in’ ons bedrijf en dat zorgt voor beweging en groei.

Het contact is super laagdrempelig en Joeri en zijn team denken altijd heel erg mee om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen”

Florrie Walraven | Reiger en de Raaf

DE JONGE EN FRISSE UITSTRALING VAN DE PAKKETTENFABRIEK SPRAK MIJ METEEN AAN.

“De PakkettenFabriek geeft mij de mogelijkheid om van elke plek ter wereld mijn webshop te runnen. Met een jong gezin was het mijn droom om voor een langere periode op reis te kunnen, dus ik besloot daarom op zoek te gaan naar een e-fulfillment specialist.

De jonge en frisse uitstraling en kijk op het runnen van een bedrijf sprak mij meteen aan. Ook wordt er gedacht aan het zo duurzaam mogelijk verzenden van pakketten, helemaal fijn dat ik daar mijn klanten ook blij mee kan maken. Ik heb tevreden klanten en ik kan daarnaast meer tijd besteden aan het ontwikkelen van nieuwe producten en marketing. De volgende reis staat al gepland ;). Fijn om een lopende business te hebben terwijl je niet op ‘locatie’ zit.”

Chantal Horsthuis | Aimelie


NET ALS WIJ EEN JONG, DYNAMISCH EN SNELGROEIEND BEDRIJF.

“Wij hebben gekozen voor de Pakkettenfabriek, omdat ze net als wij een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf zijn. Sinds wij de zorg van onze pakketten hebben neergelegd bij de Pakkettenfabriek kunnen we ons meer focussen op andere facetten binnen het bedrijf om met een stijgende lijn door te blijven groeien.

Ze denken van begin tot eind mee met het verzenden van jouw product. Denk aan verpakkingsmateriaal tot een sustainable oplossing voor verzenden met een fietskoerier. Mochten er onverhoopt problemen zijn met jouw verzending dan staat de customer service altijd snel klaar om samen tot een oplossing te komen!”

Benthe Liem | Butter & Hazel


IK KAN IN MAROKKO ZIJN OM COLLECTIES TE ONTWIKKELEN, TERWIJL MIJN ZENDINGEN GEWOON DOORLOPEN IN NEDERLAND

“De Pakkettenfabriek is zo’n groot onderdeel van The Souks geworden dat ik niet meer zonder ze kan! Ik kan in Marokko zijn om collecties te ontwikkelen terwijl alle verzendingen doorlopen in Nederland.

In het begin vond ik alles spannend. Hoe worden de pakjes ingepakt en hoe vind ik het zelf dat ik niet alles meer door mijn handen laat gaan richting klanten? De PakkettenFabriek heeft dit op zo’n goede manier opgepakt dat ik dit helemaal los heb kunnen laten. Door het Warehouse Management System blijf ik op de hoogte van de status van alle orders, zodat ik toch goed op de hoogte ben van wat er speelt.
Retouren worden verwerkt en zendingen gaan direct vanuit Schiphol naar het magazijn, waar alles wordt opgepakt. De service van de bestelbus is perfect, zo kunnen pop-ups nog makkelijker op en afgebouwd worden.

Dit bericht maak ik vanuit Marokko, terwijl alle sales doorlopen. Dit geeft een rustig gevoel en zo kan ik mij echt focussen op de groei van het bedrijf!”


Sandra van Aanholt | The Souks


SUPER COSTUMER SERVICE.

“We werken nu een tijdje samen met De PakkettenFabriek en we zijn erg tevreden!

Super customer service, ze zijn vrijwel altijd bereikbaar en ze denken goed mee met ons om onze producten zo efficiënt en tegen een zo laag mogelijk tarief te verzenden!”

Lara Ourtane| Crisp Sheets

WE HEBBEN GOED CONTACT MET HET PAKKETTENFABRIEK TEAM.

“Coco Bonito is super blij met de service van de PakkettenFabriek.
Nadat we de fulfilment uit handen konden geven hebben we veel meer tijd kunnen creëren voor andere belangrijke zaken binnen ons bedrijf.
We hebben goed contact met het personeel van De PakkettenFabriek en ze zijn altijd bereikbaar. We ervaren dit als een fijne samenwerking!”

Eva Weijenberg| Coco Bonito


OOK WANNEER HET NIET GEAUTOMATISEERD VERLOOPT, ZOEKEN WE SAMEN NAAR DE BESTE OPLOSSINGEN.

“Pakkettenfabriek is voor ons een perfecte oplossing voor onze B2C fulfillment. Onze webshop staat in direct contact met het systeem van De PakkettenFabriek, waardoor orders automatisch doorgezet worden en wij nog enkel de factuur voor onze eigen administratie hoeven uit te printen.
De tarieven zijn scherper dan we zelf kunnen krijgen bij de verschillende vervoerders. Voor onze B2B fulfillment, waarbij we vaak grotere zendingen van meerdere dozen buiten de EU moeten versturen, loopt nog niet alles volledig geautomatiseerd.
Maar desondanks wordt dit altijd wel opgepakt en uitgevoerd binnen de mogelijkheden die er zijn en wordt er altijd meegedacht naar de beste oplossing, samen met ons als de klant. We zijn over het algemeen dus erg tevreden met de services van PF en zouden dit andere (kleinere) merken ook aanbevelen.”

Lennaert Nijgh | Benzak Design & Development