SERVICES

De Pakkettenfabriek is specialist op het gebied van e-fulfiment.
Vanuit onze magazijnen in de omgeving Roelofarendsveen (dichtbij Schiphol) verzorgen wij de opslag, pick & pack en verzending van pakketten voor een grote diversiteit aan webstores en merken. In tegenstelling tot andere fulfilment partijen denken wij, door onze ervaring met eigen merken, vanuit de wensen en behoeften van de ondernemer.

We zullen je webshop koppelen aan ons Warehouse Management Systeem en zoeken samen naar de beste verpakkingsmogelijkheden, we zullen jouw wensen hierin opvolgen. 
Wij denken graag mee in het vinden van de beste oplossingen voor verschillende type producten. Of het nu gaat om het verzenden van kledingrekken, overhemden, speciale biertjes of ansichtkaarten; wij verzorgen de verbinding tussen de check-out in je webstore en levering van je product bij de klant aan de deur.

Kortom, wij werken klantgericht en proberen ons zo goed mogelijk te verplaatsen in wat jouw onderneming nodig heeft om te kunnen blijven groeien. Dan kun jij je als ondernemer weer gaan focussen op waar je goed in bent!

WEBSHOP ZENDINGEN

Wanneer je voorraad in De PakkettenFabriek op de planken ligt, verzorgen wij de verbinding tussen de check-out in je webstore en levering van je product bij de consument aan de deur. Door het combineren van een groot aantal pakketten kunnen wij gunstige tarieven aanbieden en hebben wij contracten met diverse verzendpartijen.

Inmiddels verzorgen wij de opslag, pick & pack en verzending van pakketten voor een grote diversiteit aan webstores en merken.

Wij denken graag mee in het vinden van de beste oplossingen voor verschillende type producten. Wil je bijvoorbeeld graag een handgeschreven kaartje toevoegen, je papier besprenkelen met rozenwater tijdens Valentijnsdag of een speciale cadeauverpakking gebruiken rond de feestdagen in december? Geen probleem.

KOERIERSDIENST

Naast het opslaan en verzenden van je pakketje, vervoeren we ook pakketten van deur tot deur. Of het nu gaat om de levering van nieuwe voorraad in een pop-up winkel, het verrassen van je allertrouwste klant of een pakketje met spoed dat niet zoek mag raken; met ons eigen busje rijden we van Roelofarendsveen naar Groningen en terug via Maastricht.

WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

Wanneer je klant word bij de PakkettenFabriek maken we een account voor je aan in ons Warehouse Management System (WMS) en maken we de koppeling met je webshop. Vrijwel iedere webshop is te koppelen aan ons systeem. 

De koppeling van je webshop aan ons WMS brengt je verschillende voordelen:

  • je bestellingen komen automatisch in De PakkettenFabriek binnen, waarna ze binnen 24uur gepakt worden.
  • je hebt real-time inzicht in je voorraadstatus.
  • je kunt handmatig of automatisch je bestellingen voor retailers of B2B klanten invoeren.
  • we stellen de klant automatisch op de hoogte van verzendgegevens, maar je kunt zelf ook de status van het pakketje traceren.

RETAIL BESTELLINGEN

Naast webshops werken wij ook samen met distributeurs en agenten, of een pakket nu bestaat uit één of meerdere producten; het kan allemaal.
Wij pakken moeiteloos je B2B bestellingen voor je in en versturen die naar de gewenste winkels of magazijnen.

OPSLAG

Jouw producten liggen veilig in de schappen van onze magazijnen in Roelofarendsveen, dat ligt dichtbij Schiphol en Amsterdam dus de ideale locatie bij import van jouw producten! Wij denken graag mee in het vinden van de beste oplossingen voor verschillende type producten.

KICKSTARTER CAMPAGNES

Na een aantal succesvolle campagnes, weten wij inmiddels dat ook startende ondernemers die hun product lanceren via crowdfunding of kickstarter campagnes onze hulp goed kunnen gebruiken. De ervaring leert ons dat niet alle ondernemers zich bij het lanceren van hun product bewust zijn op de prijzen en benodigdheden van pakketverzending.

Wist je bijvoorbeeld dat je enorm kunt besparen door de bulk verzending van je kickstarter campagne uit te besteden?

CUSTOMER SERVICE TEAM

Tot slot staat ons Customer Support team voor je klaar!
Bij vragen en onduidelijkheden over waar je pakket zich bevind, of er een pakket retour gekomen is of waarom er twee vloerkleden in plaats van 3 baby t-shirts (grapje natuurlijk, wij versturen alleen foutloos) verstuurd zijn kun je hen telefonisch of via e-mail bereiken.

Naast de reguliere vragen kunnen we zelfs het gedeelte voor Customer Support voor je uit handen nemen, als je hier meer over wilt weten vragen wij je contact met ons op te nemen.

Zo heb je nog meer tijd om je Instagram pagina bij te werken, nieuwe producten te ontwerpen of op bezoek te gaan bij je winkeliers!

Just sayin’.


Mocht je willen weten hoe wij met jouw persoonsgegevens om gaan en ontzettende zin hebben in een long – read: onze privacy verklaring lees je hier.