Over ons

Wie wij zijn, wat wij doen, waar wij voor staan.

Ons team-

voor jou

Vanuit onze magazijnen in de buurt van Amsterdam en Leiden verzorgen wij de e-fulfillment voor een grote diversiteit aan webstores en merken. De pakketten worden met passie ingepakt en verstuurd om de beste beleving te geven aan jouw klant en natuurlijk, aan jou.

Doen waar wij blij van worden.

2015

De Pakkettenfabriek

Na de zoveelste natgeregende kartonnen doos onder Joeri zijn snelbinders richtte Joeri Borst samen met Aldo Valentijn en Josine Castelein in 2015 de Pakkettenfabriek op, een e-fulfiment oplossing voor startende ondernemers. Een Pakkettenfabriek zonder kleine regeltjes of ingewikkelde contracten, zonder geautomatiseerde robotarmen, maar mét de mogelijkheid om producten met aandacht te verpakken en verzenden. Een plek waar ook de startende of kleine ondernemer terecht kan.

2016

Groeispurt

Er kwamen stééds meer en meer merken die van de Pakkettenfabriek hadden gehoord. Zoveel zelfs dat wij uit ons eerste pand groeiden en ons gingen settelen in een groter magazijn. In dit jaar groeiden wij tot een team van 10 geweldige inpakhelden die ons kwamen helpen! Dit is het moment dat wij ons verdiepen in de beste warehouse management systemen en groeien dagelijks in kennis over logistiek en e-fulfillment. 

2019

Ontploft

De vraag naar e-fulfilment groeit explosief! Wij verdubbelen het aantal klanten, ons team en opslagruimte op diverse locaties. Wij focussen ons op kwaliteit en breiden onze services uit met een koeriersdienst om onze klanten altijd de beste service te kunnen verlenen.

2022

Jouw e-fulfillment specialist

Nu wij een paar jaar verder zijn weten wij waar de Pakkettenfabriek voor staat: voor jou. Het helpen van bedrijven om een groei door te maken is de kern van ons bedrijf en het inpakken van jouw pakketten hoort daar bij. Wij ontzorgen jou en laten jou werken aan het geen waar jouw passie ligt. 

Join the club!

De mooiste merken gingen jou al voor maar, maar je bent nooit te laat. Grijp je kans en vul onze schappen met jouw mooie merk.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact op via onderstaand formulier.

PAKKETTENFABRIEK B.V.

contact@pakkettenfabriek.nl

085 303 1478

Turbineweg 21

2371DT Roelofarendsveen