Services

Het inpakken van pakketten, al is het met een strik op de voorkant, een bloem
in de verpakking, in cadeaupapier of allemaal.

Alles voor-

jou.

De Pakkettenfabriek houdt van een challenge. De uitdaging om jouw product naar het hoogste niveau te tillen, hoort daar zeker bij. Wij onderscheiden de Pakkettenfabriek van onze concurrenten door volledige service te bieden en altijd er te zijn voor jouw vragen.

Til jouw product naar het hoogste niveau, met ons.

Keuzes, keuzes, keuzes

Wij snappen dat het vinden van de juiste e-fulfillment specialist een uitdaging is. Bekijk daarom eens onderstaande stappen! Hierin wordt kort en bondig uitgelegd wat wij doen om jou en jouw product naar het hoogste niveau te tillen.

1

OPSLAG

Jouw producten liggen veilig in de schappen van onze magazijnen in Roelofarendsveen, dat ligt dichtbij Schiphol en Amsterdam dus de ideale locatie bij import van jouw producten! Wij denken graag mee in het vinden van de beste oplossingen voor verschillende type producten.

2

Webshop & retail zendingen

Wanneer je voorraad in de Pakkettenfabriek op de planken ligt, verzorgen wij de verbinding tussen de check-out in je webstore en levering van je product bij de consument aan de deur. Door het combineren van een groot aantal pakketten kunnen wij gunstige tarieven aanbieden en hebben wij contracten met diverse verzendpartijen. 

Naast webshops werken wij ook samen met distributeurs en agenten, of een pakket nu bestaat uit één of meerdere producten; het kan allemaal.
Wij pakken moeiteloos je B2B bestellingen voor je in en versturen die naar de gewenste winkels of magazijnen.

3

Koeriersdienst

Naast het opslaan en verzenden van je pakketje, vervoeren we ook pakketten van deur tot deur. Of het nu gaat om de levering van nieuwe voorraad in een pop-up winkel, het verrassen van je allertrouwste klant of een pakketje met spoed dat niet zoek mag raken; met ons eigen busje rijden we van Roelofarendsveen naar Groningen en terug via Maastricht.

En nu?

Wat komt er kijken bij het verzenden via de Pakkettenfabriek? Wij kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt. Hieronder een aantal stappen die wij met jou zullen ondernemen om alle zendingen zo snel mogelijk de deur uit te sturen.

KICKSTARTER CAMPAGNES

Wist je dat je enorm kunt besparen door de bulk verzending van je kickstarter campagne uit te besteden?

Na een aantal succesvolle campagnes, weten wij inmiddels dat ook startende ondernemers die hun product lanceren via crowdfunding of kickstarter campagnes onze hulp goed kunnen gebruiken. De ervaring leert ons dat niet alle ondernemers zich bij het lanceren van hun product bewust zijn op de prijzen en benodigdheden van pakketverzending.

WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

Wanneer je klant wordt bij de Pakkettenfabriek maken we een account voor je aan in ons Warehouse Management System (WMS) en maken we de koppeling met je webshop. Vrijwel iedere webshop is te koppelen aan ons systeem. 

CUSTOMER SERVICE TEAM

Bij vragen en onduidelijkheden over waar je pakket zich bevindt, of er een pakket retour gekomen is of waarom er twee vloerkleden in plaats van 3 baby t-shirts verstuurd zijn (grapje natuurlijk, wij versturen alleen foutloos) kun je ons telefonisch of via e-mail bereiken.
Zo heb je nog meer tijd om je Instagram pagina bij te werken, nieuwe producten te ontwerpen of op bezoek te gaan bij je winkeliers!

Just sayin’.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact op via onderstaand formulier.

PAKKETTENFABRIEK B.V.

contact@pakkettenfabriek.nl

085 303 1478

Turbineweg 21

2371DT Roelofarendsveen