28279707_2140201392912064_6968190712309722808_n
De PakkettenFabriek werkt, denkt en groeit met ons mee.
“Als jonge start- up is het erg fijn om met een fulfilmentpartij te werken zoals De PakkettenFabriek. We zijn nog bezig met het opzetten van de juiste processen en De PakkettenFabriek werkt, denkt én groeit met ons mee.
Het begon met het verzenden van onze eerste Kickstarter orders en inmiddels gaan er dagelijks vele pakketjes uit en verzenden we over een aantal maanden ruim 5000 orders van onze tweede Kickstarter.
Naast het verzenden van onze pakketten heeft De PakkettenFabriek ook de gehele refurbishment van onze overhemden overgenomen. Dit gaat erg goed en is fantastisch dat wij dit zo makkelijk hebben kunnen overdragen.”
.
Lotte Vink & Kasper Brandi Petersen | Labfresh
Alles is bespreekbaar
“De Pakkettenfabriek voorziet perfect in mijn wensen door een hoge mate van flexibiliteit.
Alles is bespreekbaar en door mee te denken komen we samen tot goede maatwerk oplossingen voor mijn logistieke behoeften.
Het persoonlijke contact met iedereen in de organisatie – van verkoop tot het magazijn – geeft me veel controle over voor mij heel belangrijke processen.”
.
Joris Knaapen| Brewfinder
 Brewfinder_2
Efficiënt én een gunstig tarief
“Sinds de start van onze samenwerking in 2016, zijn wij erg tevreden met de samenwerking met De PakkettenFabriek. 
Super customer service; ze zijn altijd bereikbaar (zelfs met het tijdsverschil vanuit New York) en denken goed mee met ons mee om onze producten zo efficiënt en ook nog tegen een zo gunstig mogelijk tarief te verzenden!”
.
Florine Beukers | YUYU