Wat doen wij?

Wanneer je member wordt van de PakkettenFabriek zullen we je webshop koppelen aan ons Warehouse Management System. Vrijwel elke website is te koppelen aan ons systeem en wanneer ook je voorraad op de planken ligt, verzorgen wij de verbinding tussen de check-out in je webstore en levering van je product bij de consument aan de deur. Inmiddels verzorgen wij de opslag, pick & pack en verzending van pakketten voor een grote diversiteit aan webstores en merken.

Wij denken graag mee in het vinden van de beste oplossingen voor verschillende type producten. Van hairextensions tot kledingrekken, en van t-shirts naar vloerkleden of zonnenbrillen.

RETAIL BESTELLINGEN

Naast webshops werken wij ook samen met distributeurs en agenten, of een pakket nu bestaat uit één of meerdere producten; het kan allemaal.

 

KICKSTARTER CAMPAGNES

Na een aantal succesvolle campagnes, weten wij inmiddels dat ook startende ondernemers die hun product lanceren via crowdfunding of kickstarter campagnes onze hulp goed kunnen gebruiken. De ervaring leert ons dat niet alle ondernemers zich bij het lanceren van hun product bewust zijn op de prijzen en benodigdheden van pakketverzending.

Wist je bijvoorbeeld dat je enorm kunt besparen door de bulk verzending van je kickstarter campagne uit te besteden?

 

KOERIERSDIENST

Heb je een pakketje dat met spoed geleverd moet worden, of een grotere zending die moet worden opgehaald of weggebracht? Wij helpen je graag verder via onze koeriersdienst. Naast het opslaan en verzenden van je pakketje, vervoeren we nu ook pakketten van deur tot deur. Of het nu gaat om de levering van nieuwe voorraad in een pop-up winkel, het verrassen van je allertrouwste klant of een pakketje met spoed dat niet zoek mag raken; met ons eigen busje rijden we van Roelofarendsveen naar Groningen en terug via Maastricht. Het vermogen van het busje heeft maximaal de inhoud van 2 pallets, wat gelijk staat aan 15 grote verzenddozen.